Hello You Nijkerk

Welkom bij Hello You. Heb je een verstandelijke beperking en woon je in Nijkerk? En wil je wel eens een avondje of dag uit en anderen ontmoeten in een gezellige sfeer? Dan zit je goed bij Hello You! Leuk je te ontmoeten!

Onze volgende activiteit is op Donderdag 15 december op Landgoed Groot Hennekeler. Op deze avond maken we er een gezellige boel van. We spelen een spelletje Bingo en daarna gaan de voetjes van de vloer tijdens een kerst disco. Zien we je die avond ook? Geef je snel op!

Let op: We starten om 19.30 en de locatie is Bloemendaalseweg 2 in Nijkerk.

Wat een feest en energie op donderdag 10 november , Badabounce was op bezoek bij Hello You, wat een geweldig avond was dat!! De foto’s staan inmiddels alweer online.

Nog meer leuk nieuws want ook in December is er weer een Hello You activiteit. Binnenkort valt de uitnodiging weer op de deurmat.

De foto’s van onze laatste ontmoeting staat nu online!Klik hier voor alle foto’s van voorgaande activiteiten of kijk eens bij de leuke videofilmpjes om te genieten van alle gezelligheid tijdens de laatste Hello You’s.